Име на објектот : Ресторан “ ПЕТРОЛ КОМПАНИ ” - Тетово
Фаза на проектот : Главен проект - ентериер
Држава : Р . Македонија
Место : Тетово
Инвеститор : “ ПЕТРОЛ КОМПАНИ ” - Тетово
Година на проектирање : 2000 год .
Проектант : Ленче Недановска дипл . инг . арх .
Краток опис за проектот :  

Постоечката ресторанска сала се доградува со што се проширува капацитетот на постоечкиот ресторан и се добива сала за свадбени свечености . Ентериерот и опремата на објектот е прилагоден на максимална флексибилност , за да ја задоволи повеќе наменската функција . Современ третман на обликување на просторот е посебно даден на обработка на плафонот.